top of page
PC LOGO wit PAYOFF kleur-BM.png

Start samenwerking met Stichting Wai-Khru

We geven boksles, kickboksen, boksend opvoeden en agressie regulering voor jeugd en jongvolwassenen. Aan het woord is Wim Cardoze (61 jaar, vader en opa) de oprichter en directeur van de stichting Wai-Khru.

   

Mijn roots liggen in de jeugdzorg vandaar mijn affiniteit met deze doelgroep. Ik heb met bijna alle doelgroepen gewerkt de afgelopen 30 jaar. Ik ben ervan overtuigd dat sport als een gereedschap kan worden ingezet in de begeleiding van jongeren en jongvolwassenen.


Ik zie de budo sport als een spiegeling van het dagelijkse leven wat sturing geeft, het vormt karakter, doorzettingsvermogen en discipline, iets dat in deze drukke tijden goed van pas komt.


Daarom zijn we verheugd over de nieuwe samenwerking met Peoples Choice . We hebben dezelfde doelstelling. Iets voor mensen betekenen in de vorm van begeleiding naar een stabieler leven of in ieder geval zorgen dat er naar een betere levenskwaliteit toe gewerkt word.  


Oorspronkelijk kom ik uit Roermond en heb in mijn jeugd de gehele jeugdzorg doorlopen als cliënt dus ik weet waar Abraham de mosterd haalt.

De heer Fauser ken ik uit mijn jeugd in een periode dat het minder ging. Uiteindelijk ben ik verhuisd en heb zoals eerder verteld jaren in de zorg gewerkt iets wat ik trouwens nog steeds doe. Je geboorteplek blijft trekken en ik was bezig met het oprichten van de stichting toen we weer met elkaar in contact kwamen. Ik heb de Stichting in Arnhem opgericht en na een aantal gesprekken in Roermond is het idee ontstaan om de Stichting ook in Roermond te gaan vestigen.


We zijn daar nu druk mee bezig en onze website gaat deze maand nog de lucht in.      

Bij deze staat de deur open voor eenieder!



Wim Cardoze aan he

Comments


bottom of page