Over ons


Onze werkwijze

Wat ons onderscheid van andere bureaus is dat we klein zijn en veel persoonlijke aandacht kunnen geven in een voor iedereen individueel traject. We hebben een breed netwerk van partners waarmee we samenwerken, zodat we een brede achtergrond aan kennis en ervaring hebben opgebouwd. Daarnaast heeft ieder van onze partners zijn eigen specifieke knowhow en ervaring zodat we zaken breed kunnen adresseren.


Geografische spreiding

Tevens hebben we — als gevolg daarvan — een ruime geografische spreiding waardoor we zowel de gehele provincie Limburg als Zuidoost-Brabant kunnen bedienen. Door dit samenwerkingsconcept hebben we voordelen ten opzichte van de andere kleinere bureaus in de markt, maar niet de nadelen van dure, grote en vaak onpersoonlijke grote bureaus.

Succespercentage

Door deze werkwijze hebben we in de afgelopen jaren in trajecten voor UWV en gemeentes een uitstroom kunnen realiseren van meer dan 85 %.


Onze partners

De hechte samenwerking met onze partners en de uitgebreide werkervaring van alle People's Choice medewerkers staat borg voor een uitgebreid netwerk met andere relevante instellingen, vooral in de regio, maar ook in de rest van Nederland.

Onze partners zijn o.a.:

• Uitvoeringsorganisaties

• Opleidingsinstituten

• Uitzendbureaus – werving & selectie – detachering

• Coaching, training, mediation en counselling bureaus

• Hulpinstituten voor startende ondernemers

People's Choice is bereid samen te werken riet alle relevante instellingen om zo een structurele bijdrage te leveren aan de lokale infrastructuur ten behoeve van re-integratie van uitkeringsgerechtigden en werkzoekende.Call center Worker - Filler Pic